You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ki vagyok?

Bene András, szoftverfejlesztő és Cloud Architect. Mindig is vonzott az informatika világa már gyerekkorom óta. Nem csoda hát, hogy ez lett a hobbim és a hivatásom is.

Amikor létrehoztam ezt a vállalkozást az a cél vezérelt, hogy a kkv-k informatikai helyzetén segítsek. Sok helyről hallottam, hogy a cég nincs megelégedve az informatikai rendszerével és nagyon nehéz fejleszteni. Sokszor a rendszergazdai szolgáltatás a legnagyobb akadály ebben. A rendszergazdák a napi dolgokat alapvetően nagyon jól elvégzik, de sokszor egy komplexebb tervezés, bővítés esetleg új technológiák felkutatására nem marad idő és kapacitás házon belül, mindamellett, hogy erre egy teljes munkaidős IT munkatárs alkalmazása nem kifizetődő.

Ebben tudok én segíteni. Nem leszek a cég alkalmazottja. Abban segítek, hogy a tervezés és a döntés előkészítése során felmerülő problémákat előre átbeszéljük és segítsek a kivitelezés ellenőrzésében. A feladatom az, hogy Önt képviseljem a tervezési szakaszban, és mint szakértő fordítsak a technikai nyelvezet és a döntéshozók között.

A megfelelő kezekben az IT nem csak egy költséghely lesz, hanem egy szolgáltatás, amivel az üzletmenet gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Eddigi Projektek

Szanyépszer Kft.

Web design, weboldal fejlesztés, helyi infrastruktúra tervezése.

Ernst & Young

Egyediszoftver fejlesztésése.

Dipa Zrt.

Egyedi megoldás Windows és Android platformra.

Bakonyerdő Zrt.

Szoftverfejlesztés Android platformra.