You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Felhő tanácsadás

Manapság minden a felhőről szól, amelyből mi sem maradhatunk ki, ha ki szeretnénk használni az előnyeit. A felhő nagy mozgásteret ad a cégeknek arra, hogy gyorsan, költséghatékonyan teszteljenek és kipróbáljanak egyes ötleteket. Ami eddig hónapokba került az most lecsökkenhet hetekre.

A felhő alapú IT infrastruktúra nagyon vonzó, és szinte megkerülhetetlen, ha fel szeretnénk venni a versenyt. Valójában azt kell mondanunk, hogy használni is kell. A felhő tanácsadással kétféle helyen tudok segíteni:

  1. Ha még soha nem használta és nem is ismeri a rendszert, akkor rálátást tudok nyújtani a működésére. A cég IT infrastruktúráját megvizsgálva együtt megnézzük, hogy egyáltalán szükség van-e a felhőre, és ha igen, akkor milyen mélységekig.
  2. Ha már használja egy ideje, mindig jól jön egy külső szem, aki ránéz, hogy optimalizálva vannak-e a folyamatok. Egy alapos felülvizsgálattal megnézem, hogy nincsenek-e feleslegesen használt erőforrások és nincsenek-e elszállt költségek, valamint megnézem, mely területeken lehetne még okosan használni.

Kiknek ajánlom tehát a felhő tanácsadást?

  • Start-up-oknak, akik szeretnének magas rendelkezésre állást, de az infrastruktúra világát nem ismerik rendesen.
  • Kis vállalkozásoknak, akik saját szerverpark fenntartása helyett bérelnék az erőforrásokat.
  • Középvállalkozásoknak, akik saját szerverekkel is rendelkeznek, de egy részét szeretnék a felhőben futtatni és a költségeket optimalizálni.
  • Mindenkinek, aki érdeklődik a felhő iránt és szeretne rálátást kapni, mielőtt belekezdene.

Eddigi Projektek

Szanyépszer Kft.

Web design, weboldal fejlesztés, helyi infrastruktúra tervezése.

Ernst & Young

Egyediszoftver fejlesztésése.

Dipa Zrt.

Egyedi megoldás Windows és Android platformra.

Bakonyerdő Zrt.

Szoftverfejlesztés Android platformra.